Skip to main content

1 Courses

Modified 5 May 2020

Bazlama Yapımı

Modified 5 May 2020

Dondurma Üretimi

Modified 5 May 2020

Ekmek Yapımı

Modified 5 May 2020

Et İşleme ve Reyon Elemanı
1 Courses
View all courses

Modified 5 May 2020

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

Modified 5 May 2020

Gıda İşletmelerinde Hijyen

Modified 5 May 2020

İçme Sütü İşleme Elemanı
1 Courses
View all courses

Modified 29 May 2020

Kaliteli Çiğ Süt Üretimi

Modified 5 May 2020

Kanatlı Et İşleme Elemanı

Modified 5 May 2020

Kaşar Peynir Üretimi

Modified 5 May 2020

Köme Üretimi

Modified 5 May 2020

Kuru ve Yaş Maya İmalatı

Modified 5 May 2020

Pestil Üretimi

Modified 5 May 2020

Reçel ve Marmelat Yapımı

Modified 5 May 2020

Salça Yapımı
Etiket Okuryazarlığı-STT/TETT
Gıda ve Beslenme
Preview Course

Course creator: elif Çelebi

Etiket Okuryazarlığı-STT/TETT

Elif ÇELEBİ

Gıda Yüksek Mühendisi

Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Marketlerde gıda alışverişlerinde dikkat edilecek hususlar, ambalajlarda etiket bilgileri, son tüketim tarihi ile tavsiye edilen tüketim tarihi arasındaki fark, gıda israfını önleme..